Primaria, cercetata pentru distrugerea unui autoturism

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.11.2011 16:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - În data de 03.11.a.c., în jurul orei 12.40, în urma unui apel de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost anunţaţi de către S. T. Marius despre faptul că pe strada Socrates din Timişoara, reprezentanţii primăriei i-au distrus radiatorul de răcire la autoturismul personal în timp ce încercau să îl ridice deoarece parcase pe loc interzis.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că autoturismul în cauză prezenta urme de distrugere.
Din investigaţiile efectuate, s-a aflat faptul că distrugerea ar fi fost produsă de lucrătorii primăriei în urma încercării de a ridica autoturismul pe platforma autovehiculului de la Serviciul Ridicări a Administraţiei Domeniului Public Timişoara, împreună cu un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara.

Aceştia au încercat să ridice autoturismul, care era parcat în zona de acţiune a indicatorului ,,Oprirea interzisâ', dar după constatarea distrugerii au plecat.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere în care se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care autoturismul a fost avariat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.