Primaria Timisoara nu-l mai scuteste de impozit pe... Isus, Speranta Romaniei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.06.2015 11:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al Municipiului Timişoara a fost convocat in şedinţa extraordinara in data de 25.06.2015, ora 15, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr.1.
Pe ordinea de zi se afla un proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al municipiului Timişoara pe anul 2015, printre cele 35 de puncte de pe ordinea de zi figurand şi aprobarea actualizarii suprafetei de teren care face obiectul contractului de concesiune nr. 1/11.01.2008 incheiat intre Municipiul Timisoara si SC Aurora SRL, precum şi privind acordul subconcesionarii de catre SC AURORA SRL.

Consiliul Local va vota şi respingerea cererii de acordare a scutirii de la plata impozitului aferent imobilelor situate in Timisoara constand in apartamentul nr. 8 situat in Timisoara str. Dorobantilor nr. 5 si cladirea situata in Timisoara str. Capitan Dan, nr.23, formulata de Asociatia Evanghelistica si de Caritate "Isus Speranta Romaniei"...
Tot Consiliul Local va elimina şi scutirea la obligatiile contractuale de plata pe perioada sarbatorilor legale si a vacantelor scolare pentru contractele incheiate la spatiile comerciale din incita unitatilor de invatamant preuniversitar de stat din municipiul Timisoara.

In plus, Primaria Timişoara s-a decis sa nu mai cheltuie 26.067 lei in cadrul proiectului „Kuncz – cartier in criza”....

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.