Primarii din ARAD si TIMISOARA vor semna un angajament de a uni cele doua orase intr-o METROPOLA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.07.2016 14:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Universitatea de Vest din Timişoara va gazdui Conferinţa “DEZVOLTARE URBANA PE AXA ARAD-TIMIŞOARA”. Evenimentul va avea loc marţi, 2 august, in Aula Magna a UVT, intre orele 10.00 şi 16.00.

La deschiderea evenimentului, de la ora 10.00, vor participa primarul Timişoarei, prof. univ. dr. Nicolae Robu, primarul Aradului, Gheorghe Falca, şi rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.
De la ora 16.00, este programata citirea/semnarea rezoluţiei, un angajament al celor doua oraşe de a construi o metropola pe axa Arad - Timişoara.
Participa reprezentanţi ai autoritaţilor locale şi centrale, ai mediului de afaceri şi ai instituţiilor academice internaţionale.

Evenimentul are loc in cadrul ERMAS 2016 - Conferinţa Ştiinţifica Anuala a Economiştilor Romani din Mediul Academic din Strainatate.
Aflata la a treia ediţie şi organizata in acest an de Universitatea de Vest din Timişoara, prin Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor, seria de conferinţe ERMAS a fost premiata in 2015 in cadrul Galei Foreign Policy Romania “Top 100: Oameni şi Idei care Mişca Romania”.
ERMAS 2016 se desfaşoara in perioada 1-3 august, iar sfera participanţilor este formata din economişti romani afiliaţi unor universitaţi straine / instituţii de cercetare din afara ţarii, precum şi colegi ai acestora care activeaza in Romania.
Iniţiative similare au fost implementate cu regularitate in alte ţari europene, cum ar fi Franţa, Germania, Grecia sau Ungaria.
Deschiderea ERMAS are loc luni, 1 august, de la ora 10.00, la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor a UVT, in prezenţa viceguvernatorului BNR, Liviu Voinea.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.