PRIMARUL ARADULUI, Gheorghe FALCA, a dat certificate, avize si autorizatii FIRMEI la care-i ASOCIAT cu NEVASTA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.02.2017 13:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat existenţa indiciilor privind posibila savarşire a infracţiunii de conflict de interese de catre FALCA GHEORGHE, primar al municipiului Arad.

In exercitarea atribuţiilor de serviciu, FALCA GHEORGHE a semnat şi aprobat 31 certificate de urbanism, patru autorizaţii de construire, doua avize de oportunitate, doua autorizaţii de desfiinţare şi o expunere de motive pentru 27 de beneficiari ale caror proiecte au fost realizate de aceeaşi societate comerciala — PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L., societate in cadrul careia persoana evaluata şi soţia sa deţin calitatea de asociaţi.

De asemenea, soţia persoanei evaluate deţine şi funcţia de administrator la societatea comerciala PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L.

Cele 40 de acte materiale au fost semnate şi aprobate de FALCA GHEORGHE, in calitate de primar al municipiului Arad, pe perioada mandatelor 2008 — 2012, respectiv 2012 — 2016.

In perioada evaluata, S.C. PRO ARHITECTURA ARAD S.R.L a distribuit dividende in cuantum de 403.000 Lei. Astfel, procedura de semnare şi aprobare a documentelor sus-menţionate a generat, in mod indirect, un folos material atat pentru FALCA GHEORGHE, cat şi pentru soţia acestuia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.