Primarul Nicolae Robu a gasit solutia cum sa scape de alb-violetul Marian Iancu!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.10.2013 14:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aşa cum era de aşteptat, iata ca Marian Iancu nu doarme, nu uita şi face ceea ce ştie el cel mai bine.
Chiar daca primarul Nicolae Robu a spus de nenumarate ori ca treaba cu palmaresul şi culorile Politehnicii e ca şi rezolvata, ca s-a batut pe umar cu Marian Iancu şi e vorba doar de nişte detalii tehnice pentru a bate şi palma şi a trece totul spre noul club al Primariei, ACS Poli, iata ca socoteala lui Nicolae Robu a intrat din nou intr-un joc confuz al lipsei de finalizare.
Astfel, primarul Nicolae Robu a fost informat de directorul general administrativ al UPT, dr.ing. Florentiu Staicu, ca Universitatea Politehnica din Timişoara a fost inştiinţata ca Marian Iancu a reclamat-o la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru utilizarea neautorizata de catre echipa de fotbal ASU Politehnica Timişoara, care evolueaza in campionatul judeţean, a numelui Politehnica Timişoara şi a culorilor alb-violet...
Care ar aduce prejudicii unui numar de structuri sportive, printre care şi ACS Poli Timişoara...
Suflet imens, Iancu asta!... Ce grijuliu este el, mai ales cand vorbeşte in numele altora...
Şi mai ales cand faci o reclamaţie la TAS impotriva Universitaţii Politehnica pentru ca o secţie sportiva din cadrul ei se numeşte ... Politehnica!
”In primul rand, vreau sa afirm cu tarie ca dl. Marian Iancu nu este abilitat sa vorbeasca in numele ACS Poli Timisoara, neavand nicio legatura cu aceasta noua structura fotbalistica. In al doilea rand, vreau sa spun la fel de raspicat ca ACS Poli Timisoara nu se considera prejudiciata in niciun fel de existenta ASU Politehnica Timisoara sau de folosirea de catre aceasta echipa a numelui respectiv si a culorilor alb-violet. De altminteri, daca s-ar fi considerat, ar fi recurs la prevederile Hotararii Senatului UPT nr. 58 / 20.12.2012, care-i asigura in suficienta masura protectia in situatii de tipul celor in speta. In al treilea rand, imi exprim dezacordul fata de gestul d-lui Marian Iancu si, ca fondator, alaturi de alti colegi, a structurii ASU Politehnica Timisoara, ca fost Prorector al UPT timp de 4 mandate, ca fost Rector simultan Presedinte al Senatului UPT timp de 2 mandate, ca Presedinte ales al Senatului UPT in 2012, ca dascal al UPT de aproape 30 de ani si ca polist pentru totdeauna, ii cer d-lui Marian Iancu sa renunte la demers” - spune Nicolae Robu, ca primar şi ca prof.univ.dr.ing.
Nu ca preşedinte PNL Timiş sau ca copreşedinte USL Timiş. Ca sa fie limpede, nu de altceva!...
Bineinţeles, o sa fie interesant de aflat ce ”structuri sportive” mai reprezinta şi pastoreşte Marian Iancu.
Care, cu siguranţa, daca nu o sa ajunga vecin cu Gigi Becali, nu o sa renunţe la palmaresul şi culorile alb-violet.
Aşadar, timişoreni care purtaţi tricouri, camaşi, ciorapi sau cine ştie ce altceva de culoare alb-violet, aveţi grija ca s-ar putea sa va dea Marian Iancu in judecata.
Deşi afirm cu tarie şi va spun la fel de raspicat: staţi liniştiţi, rezolva Nicolae Robu!...
Il vopseşte cu dungi alb-negre şi il duce la gradina zoologica...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.