Primarul Nicolae Robu: Apel catre calorifere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.02.2013 22:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În cadrul şedinţei operative din 4 februarie 2013, primarul Nicolae Robu a abordat mai multe probleme ce vizează buna administrare a oraşului.
Astfel, au fost avute în vedere următoarele probleme:
 1. Gropile din carosabil apărute în urma fenomenului de îngheţ-dezgheţ. Primarul Timişoarei a cerut o nouă abordare în soluţionarea acestei probleme şi anume, să se intervină imediat ce se formează gropile şi condiţiile meteo o permit şi să nu se mai aştepte până la primăvară.
 2. Furnizarea căldurii. Primarul Nicolae Robu a cerut Colterm să nu furnizeze agent termic în exces în această perioadă când avem parte de temperaturi ridicate. „De asemenea, fac apel către cetăţeni şi instituţii să fie şi ei preocupaţi să nu consume agent termic în mod inutil şi să-şi închidă caloriferele pentru a nu plăti facturi mari” a spus primarul Timişoarei.
 3. Câinii fără stăpân. În următoarea perioadă va fi reluată campania intensă de prindere şi sterilizare a câinilor vagabonzi de pe străzile oraşului. O astfel de campanie s-a derulat începând cu luna octombrie a anului trecut şi a dat rezultate.
 4. Atragerea de fonduri europene. Primarul Timişoarei a cerut Direcţiei Dezvoltare din cadrul Primăriei să elaboreze un nou portofoliu de proiecte cu care să se aplice pentru finanţare europeană pe liniile de finanţare 2014-2020. De asemenea, este în lucru o nouă cerere de finanţare pentru un nou lot de blocuri care urmează să fie eficientizate energetic şi care va fi supusă aprobării în următorul plen de consiliu local.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.