Primarul Nicolae Robu l-a... optimizat pe viceprimarul PSD

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.05.2014 20:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Abia incepuse viceprimarul PSD, Traian Stoia, sa se obişnuiasca cum se fac afacerile cu terenurile din Timişoara, avand in subordine Direcţia Cladiri, Terenuri şi Dotari Diverse din cadrul Primariei municipiului Timişoara, ca s-au şi iscat tot soiul de controverse despre cum şi unde se duc terenurile.

Aşa ca, pentru optimizarea organizarii si functionarii institutiei Primariei Municipiului Timisoara, primarul Nicolae Robu a decis ca sarcinile primarului, viceprimarilor si administratorului public privind coordonarea nemijlocita a unor structuri organigramice, sa se modifice incepand cu data de 8 mai 2014.

Direcţia Cladiri, Terenuri şi Dotari Diverse ramane in continuare in subordinea viceprimarului PSD, cu o mica excepţie, aceea a Biroului Terenuri.
Care trece in subordinea administratorului public, adica a city-managerului Sorin Dragoi, care avea in subordine doar compartimentul administrativ.

Pana la urma, ideea este ca e vorba de aceeaşi Marie, doar cu alta palarie.
Daca intr-adevar s-au facut matrapazlacuri cu terenurile sub semnatura viceprimarului Traian Stoia, atunci acesta ar trebui tras la raspundere pe baza de cercetare penala.
Faptul ca Biroul Terenuri a trecut in subordinea lui Sorin Dragoi nu linişteşte pe nimeni.
Daca s-au aranjat interese sub bagheta lui Traian Stoia, inseamna ca oricine poate face aşa ceva.
Inclusiv city-managerul liberal Sorin Dragoi...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.