Primarul Nicolae Robu s-a saturat de conservatorii din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.02.2013 21:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Proaspătul vicepreşedinte (general) al PNL, Nicolae Robu, a revenit în oraş şi nu a fost decloc impresionat de discuţiile iscate în oraşul de pe Bega, al cărui primar este de o vreme, cu privire la noul sistem de parcare pe care vrea să-l transpună în practică începând de la 1 martie.
Astfel, primarul Nicolae Robu a reacţionat dur pe contul de facebook faţă de conservatorii din Timişoara, care sunt foarte vocali, mult mai vocali decât susţinătorii lui, majoritatea covârşitoare a timişorenilor, care tac şi îl susţin în activitatea edilului de a dezgheţa Timişoara:  
"Hai s-o lămurim o dată şi cu "aparatele de taxat" (parkometrele).
Crede cineva că acestea se obţin pe gratis? Nu, oameni buni.
Costă 4000 euro bucata şi ne trebuie cam 200 de bucăţi.
Deci, ar trebui să plătim 800 000 euro pt ele. Chiar n-avem ce face cu banii?!
Astfel de aparate există cam peste tot pt. că au fost cumpărate înainte de a apărea sistemul de plată prin telefon mobil şi, evident, o dată ce ele existau, au fost păstrate în funcţie şi după ce s-a introdus sistemul de plată prin telefon mobil.
O spun încă o dată: Timişoara a fost, cândva, un oraş al inovării, un oraş al sensibilităţii la nou, un oraş cu foarte multe premiere naţionale şi chiar europene.
Din păcate, a ajuns, astăzi, un oraş îngheţat în propriul tipar din urmă cu cca 25 de ani -poate chiar mai mult!-, iar unii dintre dv. faceţi eforturi disperate să-l menţineţi astfel.
Ei bine, n-o să reuşiţi, pentru că eu voi promova noul cu voia sau fără voia dv., a conservatorilor, având alături de mine majoritatea covârşitoare a timişorenilor care m-au ales, respectiv care mi-au devenit susţinători între timp, care nu sunt la fel de vocali ca dv., conservatorii, dar care ştiu să mi se arate alături în momentele importante (sondaje, alegeri, etc.)".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.