Primarul Nicolae Robu sufera de o boala rara!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.08.2013 14:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Scoţianul Jim Dunbar suferă de Chronic Lateness, experţii considerând că boala are aceleaşi rădăcini neurologice cu ADHD.
Jim Dunbar, la 57 de ani, este primul om diagnosticat cu lipsa de punctualitate cronică.
Chiar dacă nu apare, încă, în manualul de boli mintale al Asociaţiei Americane de Psihiatrie, ”oamenii care suferă de lipsa de punctualitate cronică se luptă adesea cu anxietatea, distragerea atenţiei, ambivalenţă şi alte probleme psihologice” - a declarat psihologul Dr. Pauline Wallin, informează Medical Daily.
Oamenii de ştiinţă cred că funcţiile creierului care controlează punctualitatea conţin, de asemenea, şi problemele ADHD (attention-deficit hyperactivity disorder).
ADHD este o tulburare comportamentală care afectează mai ales copiii şi se manifestă prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite acţiuni. Netratată, poate avea consecinţe negative pe termen lung (psihologice, sociale, economice).

La Timişoara, primarul Nicolae Robu este deja legendar pentru lipsa lui de punctualitate.
Chronic lateness pentru care chiar şi şedinţele consiliului local încep mereu cu întârziere, un fapt devenit deja obişnuinţă la Primăria din Timişoara.
Aşa că de acum are şi o scuză medicală...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.