Primarul Nicolae Robu va inaugura pasajul unde si-a bagat canciogul Gheorghe Ciuhandu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.05.2015 16:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria municipiului Timisoara va aşteapta la ora 19.00, in seara zilei de 28 mai 2015, la intrarea in pasaj dinspre Universitatea de Vest, pentru inaugurarea pasajului subteran Michelangelo.
Unul dintre cele mai importante si complexe proiecte de infrastructura derulate de municipalitate in ultimii ani, element strategic in configuratia rutiera a orasului Timişoara, a anunţat Primaria.

Coincidenţa coincidenţelor este ca universitarul, politicianul şi primarul Nicolae Robu s-a nascut la ... 28 mai 1955, in comuna aradeana Bocsig.

Pe de alta parte, la pasajul subteran Michelangelo se implinesc 3 ani şi un pic de cand, in data de 25 mai 2012, s-a inregistrat ultimul cancioc al primarului Gheorghe Ciuhandu ca piatra de temelie la viitorul complex rutier Michelangelo.
Lucrarile, se preconiza pe atunci sa dureze un an si jumatate...

Proiectul care viza construirea unui pasaj subteran pe relatia b-dul Vasile Parvan – str. Corneliu Coposu si reabilitarea Podului Michelangelo era estimat sa coste cam 69 de milioane de lei, din care 1,2 milioane lei (2%) contributia Primariei Timisoara, iar restul fonduri europene nerambursabile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.