Primarul Timisoarei a tacut si cugetat la Zidul Plangerii de la Ierusalim

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.10.2015 21:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu:

”In a treia zi, in prima parte am continuat vizita orasul Haifa, un oras cu adevarat impresionant: la malul marii, langa munte, asezat pe coline, port important, centru universitar important -cum am aratat ieri-, centru industrial important, centru cultural de prim rang si puternic centru sportiv, oras in care se coexista cvasipasnic, cu doar rare rabufniri ale fanatismelor specifice zonei.
Partea a doua a zilei, am petrecut-o in Ierusalim, unde am avut o primire la Ministerul Afacerilor Externe, iar apoi la Cabinetul Primului Ministru Benjamin Netanyahu. Primul Ministru insusi ne-a urat bun venit si ne-a vorbit despre eforturile Israelului, pe de o parte de a-si asigura securitatea, pe de alta parte de a se dezvolta, de a pune la dispozitia cetatenilor sai sisteme de educatie si de asistenta de sanatate performante.
Incepand de la ora 22, am vizitat orasul antic, santierele sale arheologice cu vestigiile cetatii Regelui David, in final ajungand la celebrul "Zid al Plangerii". Ce poti sa spui vazand toate acestea? Nimic! Taci si cugeti!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.