Nicolae ROBU: LEGEA-i proasta. POLITICIENII si PRIMARII SUNT CORECTI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2017 13:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Nicolae ROBU, primarul municipiului Timişoara:

”ESTE STRIGATOR LA CER CE MI SE INTÂMPLA!
DOUA APARTAMENTE S-AU VÂNDUT CU MINE CA PRIMAR CU SUSPICIUNE DE NERESPECTARE A CERINŢEI LEGII 112/1995 DE DEŢINERE DE CATRE CUMPARATORI A CALITAŢII DE CHIRIAŞ INAINTEA DATEI DE 25.01.1996, NERESPECTARE CARE, DACA SE CONFIRMA, NU IMI APARŢINE, CI APARŢINE APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARIEI.
IATA-LE, SUNT CEL DIN DREAPTA, RESPECTIV CEL DIN STÂNGA DIN CLADIREA DIN FUNDUL CURŢII!
NU ESTE STRIGATOR LA CER SA SE VORBEASCA DESPRE MINE "LA GRAMADA" PENTRU ”VÂNZAREA FRAUDULOASA A 1000 LOCUINŢE CATRE PERSOANE INFLUENTE, CU CAUZAREA UNUI PREJUDICIU DE 40 MILIOANE EURO”?!
OAMENI BUNI, EU SUNT CORECT ŞI CINSTIT 100%, NU 99.99(9)%!!!”...

Nicolae Robu: ”EU NU REPROŞEZ NIMIC DNA-ULUI, EU REPROŞEZ LEGII PROASTE, CARE DUCE RASPUNDEREA LA PRIMAR, PREŞEDINTE DE CONSILIU JUDEŢEAN, MINISTRU, ETC., CÂND, DE FAPT, RASPUNDEREA AR TREBUI SA REVINA APARATELOR DE SPECIALITATE ALE INSTITUŢIILOR RESPECTIVE, CARE PT. ASTA EXISTA ŞI SUNT PLATITE. OCUPANŢII FUNCŢIILOR LA VÂRF AR TREBUI SA FIE RESPONSABILI DOAR CÂND DAU DISPOZIŢII / PUN PRESIUNE INTR-UN FEL SAU ALTUL SA SE INCALCE LEGEA, NICIDECUM CÂND SEMNEAZA CU BUNA-CREDINŢA AVÂND DIN PARTEA APARATELOR DE SPECIALITATE O MULŢIME DE AVIZE DE FEZABILITATE, OPORTUNITATE ŞI, BINEINŢELES, LEGALITATE!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.