Primiti cu perchezitia?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.12.2012 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Sânnicolau Mare - La data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au reţinut două persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe.
În baza autorizaţiei de percheziţie, emisă de Judecătoria Sânnicolau Mare, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul lui M . Gheorghe, de 21 de ani, din localitatea Saravale, unde au fost descoperite mai multe bunuri provenite în urma furturilor din locuinţe, comise în perioada noiembrie-decembrie a.c., pe raza comunei.
În fapt, în perioada 01 noiembrie-15 decembrie a.c suspectul împreună fratele acestuia  M. Florin, de 19 ani, au pătruns prin efracţie în patru locuinţe şi un local, din comună, de unde au sustras bunuri (o motocicletă,  un moped, un computer, mai multe unelte, electrocasnice şi băuturi alcoolice) în valoare de 19.800 de lei, cu intenţia de a le valorifica şi pentru uzul personal.
Poliţiştii au recuperat o parte din bunurile sustrase care au fost predate păgubiţilor.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă.

***

Suspecţii M. Gheorghe, de 21 de ani şi M.Florin, de 19 ani, ambii din comuna Saravale, reţinuţi pentru comiterea unor furturi din locuinţe, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată  a emis pe numele lor mandate pe o perioadă de 29 de zile.
Totodată poliţiştii au extins cercetările, stabilind că la furturile comise de cei doi a participat şi F. Emanuel, de 18 ani, din aceeaşi comună, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Cei trei suspecţi au fost depuşi în Arestul I.P.J. Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.