Prins cu 1 kg de hasis pe strada la Caransebes

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.02.2013 17:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Caransebeş - Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au reuşit prinderea în flagrant a unui tânăr, suspectat de trafic internaţional de droguri, în timp ce încerca să comercializeze 1 kg de haşiş, contra sumei de 9.300 de euro.
Gruparea infracţională organizată specializată în comiterea de infracţiuni de trafic internaţional de droguri acţiona în România şi Italia.

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii şi procurorii au prins în flagrant un tânăr de 25 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce încerca să comercializeze, în municipiul Caransebeş, un kilogram de droguri de risc (haşiş), contra sumei de 9.300 de euro.
Din cercetări a reieşit că drogurile au fost procurate din Italia şi aduse în ţară, de către suspect, în autoturismul personal, respectiv, printr-o firmă de curierat.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, după care, în cursul acestei zile, a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Totodată, autoturismul folosit de suspect pentru introducerea drogurilor în ţară a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Mehedinţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.