Prins cu asinul neimpozitat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.12.2011 15:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - In urma activitatilor de cercetare penala desfasurate de ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor IPJ Timis, si cu avizul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui D. VASILE, de 36 de ani, din Timisoara,pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prin ascunderea sursei impozabile.

In fapt, in perioada 2008-2009, suspectul a desfasurat activitati economice neautorizate(fapte de comert), obtinand venituri comerciale pe care nu le-a declarat in urma achizitionarii de cabaline, bovine si asini de la diferite persoane fizice. Ulterior, aceste animale au fost revandute unei societati comerciale la preturi mult mai mari, societate care are ca obiect principal de activitate sacrificarea de animale.
Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului, reprezentand impozitul pe venit datorat, este in suma de 118.177 lei.
Cercetarile continua in vederea probarii intregii activitati infractionale, cu suspectul in stare de libertate si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.