Prins cu Toyota la... borcanul de miere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2013 15:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat un cetăţean român care încerca să sutragă un număr de trei stupi populaţi cu albine de la un conational.
În data de 14.05.2013, ora 23.05, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul SPF Oraviţa aflat în misiune a observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, că la ieşirea din localitatea Comorîşte se afla un autoturism din care a coborat o persoană care se îndrepta către frontieră care nu isi justifica prezenta in zona.
La faţa locului, s-au deplasat două echipaje ale poliţiştilor de frontieră din cadrul SPF Oraviţa, ocazie cu care a fost reţinută o persoană de sex mascului, B.F.C., în vârstă de 34 ani, domiciliată pe raza jud. Caraş-Severin, ascunsă în vegetaţia abundentă din zonă.
La distanţa de 20 de metri de comunicaţia DN 57, poliţiştii de frontieră au depistat şi un autoturism marca Toyota, aparţinând acestuia.
În urma controlului fizic efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagaj un număr de trei stupi populaţi cu albine, care au fost sustraşi din grădina unui localnic din Comorîşte.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.