Pro Musica 41: Vreme trece, vreme vine…

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.09.2014 11:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Mult asteptatul concert de „comeback” al legendarei formatii Pro Musica va avea loc in data de 5 octombrie 2014 la Filarmonica Banatul, de la ora 19, sub logo-ul «Pro Musica 41» cu motto-ul «Vreme trece, vreme vine… Toate-s vechi si noua toate», versurile de inceput din Glossa lui Mihai Eminescu.
Recitalul formatiei vine la 21 de ani dupa ultimul concert sustinut de Pro Musica si la 41 de ani de la infiintarea formatiei.

„O revenire este intotdeauna un motiv de a arata ca esti intr-un progres, ca ai inaintat in anii astia. Fiecare dintre colegii mei din Pro Musica a cantat in anii acestia, in diverse formule. Noi muncim acum pentru a reface empatia. Diferenta dintre muzicieni se face prin ceea ce transmiti de pe scena. Asta e cel mai important. Este o bucurie foarte mare sa cantam din nou impreuna. De la ultimul concert Pro Musica, de acum 21 de ani, am mai tinut legatura cu colegii mei. Pe multi i-am avut colegi la inregistrarile pentru trilogia Sensul Vietii. Acum respiram acelasi aer. Asteptam cu nerabdare intalnirea cu publicul. Este un concert de revenire, nu unul aniversar. Primul nostru concert a avut loc in 15 ianuarie 1973, deci probabil vom avea un concert aniversar in 2018, la implinirea a 45 de ani de existenta. Asteptam cu emotie acest concert. Revenirea noastra este o sarbatoare pe care vrem s-o transmitem si celor care vor fi in sala“, a declarat Ilie Stepan, despre acest concert.

Pe scena vor urca Ilie Stepan, Dixie Krauser, Grigore Bujor Hariga, Lica Dolga, Mario Florescu, Doru Apreotesei, Doru Eugen Iosif, Horea Crisovan si George Gaina, alaturi de invitatii Radu Rotaru, Dana Borteanu si Vera Ciocan.  
Primul concert al trupei Pro Musica a avut loc in 15 ianuarie 1973 la Liceul Pedagogic din Timisoara, de-a lungul anilor Pro Musica devenind o formatie care va ramane mereu inscrisa cu litere boldite in istoria culturii rock din Romania.

Biletele pentru concert s-au pus in vanzare la Casieria 2 a Filarmonicii Banatul (in holul de la intrare, partea opusa fata de Casieria 1 a Filarmonicii), la preturi cuprinse intre 30 si 50 lei.
Orarul Casieriei 2: Luni, Miercuri, Vineri intre orele 14.30-19.00, Marti si Joi intre orele 10.00-13.30. Pentru mai multe detalii: 0721 021 141.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.