Problemele majore ale activitatii din retailul de mici dimensiuni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.03.2014 14:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Incepand din luna martie, Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania organizeaza o serie de intalniri in marile orase din tara.
Scopul fiecarei intalniri este de a se prezenta Asociatia si instrumentele sale catre comercianti si catre autoritatile locale si de a identifica, local, problemele majore ale activitatii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul Asociatiei este de a prelua aceste probleme si de a le discuta, la nivel national, cu factorii de decizie din administratia centrala.
Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Programul de intalniri este dupa cum urmeaza: 27 martie, Timisoara; 3 aprilie, Iasi; aprilie, Tg. Mures; mai, Cluj Napoca; septembrie: Conferinta Nationala, Bucuresti; octombrie, Caras Severin;  noiembrie, Craiova.
Intalnirea locala de la Timisoara se va desfasura pe data de 27 martie 2014 la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, incepand cu ora 9,30.
La eveniment - care se desfasoara sub forma unei mese rotunde - sunt invitati sa participe membrii Asociatiei, comercianti interesati de activitatea Asociatiei, reprezentanti ai Camerei de Comert, CNIPMMR, OTIMMC, Primariei, Consiliului Judetean si altor autoritati locale din regiune.

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost infiintata in toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comerciantilor mici si mijlocii din tara.
Membrii fondatori ai Asociatiei sunt George Brotoiu - Presedinte (comerciant), Paul Butnariu - Vicepresedinte (Presedinte in exercitiu Camera de Comert si Industrie Iasi), Cora Maria Muntean - Secretar executiv (jurnalist si comunicator). Site-ul oficial al Asociatiei este www.ancmmr.ro. Desi a fost infiintata abia in octombrie 2013, Asociatia numara deja in acest moment cateva sute de membri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.