PROCURORII au recoltat... 400 PLANTE de CANNABIS in judetul CARAS-SEVERIN. VIDEO&FOTO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.09.2017 16:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii şi procurorii din Caraş-Severin au efectuat 4 perchezitii domiciliare in zona oraşului Bocşa, fiind ridicate 400 de plante de cannabis, bunuri folosite la cultivare şi inscrisuri care dovedesc activitatea infracţionala.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Caras-Serverin impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Structurii de Combatere a Criminalitatii Organizate din Timisoara si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin au efectuat un numar de patru perchezitii domiciliare in zona oraşului Bocşa, judeţul Caraş-Severin, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu anul 2016 mai multe persoane au inceput cultivarea de canabis in mediul rural, in zona oraşului Bocşa, jud. Caraş-Severin, ulterior dezvoltandu-şi o adevarata piaţa de distribuţie in toata zona.

Dezvoltarea pieţei a fost posibila datorita calitaţii canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente şi produse specifice culturilor in-door şi out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate in cauza, au fost identificate si ridicate: 2 culturi in-door de droguri, o cultura out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de canabis in diferite stadii de crestere şi prelucrare, bunuri folosite la cultivare, creştere şi prelucrare de droguri, bunuri şi inscrisuri care dovedesc activitatea infracţionala.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caras-Severin urmeaza a fi adusi 8 suspecti, in vederea audierii.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.