Procurorii i-au impotmolit cu 16 infractiuni de santaj pe INGERII GALBENI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.01.2016 17:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timişoara au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale faţa de inculpaţii Nedelcu Razvan Sorin şi Nedelcu Delia Florica, fiecare sub aspectul savarşirii a cate 16 infracţiuni de şantaj.
Inculpaţii urmeaza a fi prezentaţi, in cursul zilei de 15 ianuarie 2016, cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi şi libertaţi din cadrul Judecatoriei Timişoara.

In perioada iunie 2015 — noiembrie 2015, inculpaţii Nedelcu Razvan Sorin şi Nedelcu Delia Florica, reprezentanţi ai SC I.G.A. SRL şi SC B.T. SRL, ar fi pus la dispoziţia angajaţilor, aflaţi in parcarea de pe str. Miresei nr.1 din Timişoara, dispozitivele de blocare a roţilor, autoutilitarele pentru ridicarea autoturismelor parcate pe locurile inchiriate de societaţile pe care le reprezinta, casa de marcat şi ar fi ocupat parţial, fara temei legal/ contractual, locurile de parcare de pe strada mai sus menţionata, aparţinand altor persoane juridice, pentru ca cele 16 persoane vatamate sa fie obligate sa parcheze pe locurile de parcare inchiriate de firmele la care am facut referire anterior.
Ulterior, pe autoturismele victimelor ar fi fost montate dispozitivele de blocare a roţilor de catre angajaţii societaţilor ascunşi in diferite autovehicule.
Totodata, inculpaţii Nedelcu Razvan Sorin şi Nedelcu Delia Florica ar fi instruit angajaţii cu privire la modul de operare, sens in care le-ar fi pus la dispoziţie autoturisme nefuncţionale in care sa aştepte, fara a putea fi observaţi de persoanele vatamate.
Inculpaţii ar fi desfaşurat aceste activitaţi in scopul de a dobandi, in mod injust, un folos patrimonial constand in taxa de deblocare /de ridicare/ de depozitare a autovehiculelor.

Persoanele vatamate ar fi achitat taxa de deblocare a roţii, de cele mai multe ori, in incinta parcarii, taxa osciland intre 488 lei şi 888 lei, intrucat ar fi primit din partea angajaţilor ameninţarea faptului ca risca sa piarda folosinţa autovehiculului care, la scurt timp dupa blocarea roţii, urma sa fie ridicat din parcare şi depozitat la sediul societaţii, iar pe toata perioada depozitarii vor fi taxaţi cu 25 lei/ minut.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.