Profesionalizare ... nerambursabila a resurselor umane

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.06.2012 16:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Agenţia de Dezvoltare Economico–Socială Timiş ( ADETIM) implementează proiectul Competenţa profesională şi utilizarea eficientă a resurselor umane – cheia creşterii capacităţii de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul administraţiei publice locale,ce beneficiază de finanţare în cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative. Valoarea eligibilă a proiectului este de 674,200.00 lei, din care 660,716.00 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă. Scopul proiectului constă în creşterea eficacităţii organizaţionale a administraţiei publice locale, în special în domeniul accesării şi implementării proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Grupul ţintă al proiectului este constituit în mod direct de angajaţii ADETIM şi în mod indirect de personalul Consiliului Judeţean Timiş şi al primăriilor din judeţul Timiş, cu atribuţii în domeniul dezvoltării locale, atragerii de fonduri europene.
Pe durata implementării proiectului ( 22.06.2011 - 21.06.2012) au fost obţinute 36 de certificări obţinute de angajaţii ADETIM în programe de formare profesională, totalizând 218 zile de instruire (cu tematică axată pe Accesare şi utilizare fonduri structurale, Accesare şi implementare proiecte cu finanţare nerambursabilă, Achiziţii publice, Contabilitatea/Managementul financiar în proiectele cu finanţare europeană, Planificare strategică, Managementul proiectelor cu finanţare europeană, Dezvoltarea durabilă şi Egalitatea de şanse), 4 seminarii realizate ( deschidere proiect, final proiect, promovare concept Egalitate de Şanse, promovare concept Dezvoltare Durabilă), materiale de promovare realizate, sistem de management al informaţiei şi documentelor realizat şi implementat în cadrul instituţiei.
În data de 14.06.2012 va avea loc seminarul final, de diseminare a rezultatelor proiectului, în incinta HOTEL NH TIMISOARA, Strada Pestalozzi 1/a, Sala Bucharest, în intervalul orar 11 -12.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.