Profesor de la Universitatea de Vest, secretar de stat in Ministerul Educatiei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.09.2016 09:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Nicoleta - Claudia Moldovan, cadru didactic al UVT, a fost numita secretar de stat in cadrul Ministerului Educaţiei, prin decizia premierului Dacian Cioloş, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru.
Nicoleta - Claudia Moldovan va avea in portofoliu asigurarea şi evaluarea calitaţii atat in invaţamantul superior, cat şi in cel preuniversitar.

Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial, Nicoleta Moldovan ocupand funcţia cu data de 1 septembrie.

„Marturisesc ca acceptarea acestei onorante funcţii, de Secretar de Stat in Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetarii Ştiinţifice, este pentru mine o provocare şi, in egala masura, o mare responsabilitate. Am acceptat aceasta propunere din dorinţa de a fructifica in cadrul Ministerului, alaturi de alţi profesionişti, experienţa acumulata in domeniul asigurarii şi evaluarii calitaţii in invaţamant. Consider ca activitatea manageriala desfaşurata la nivel departamental in cadrul UVT, precum şi cea realizata in calitate de expert evaluator ARACIS, ma aduc acum in postura de a contribui la dezvoltarea unei culturi instituţionale a calitaţii entitaţilor furnizoare de educaţie, care sa confere un grad de incredere ridicat procesului educaţional, de natura sa satisfaca standardele impuse de piaţa muncii”, a declarat prof. univ. dr. Nicoleta - Claudia Moldovan.

Florin Aurel Moţiu, profesor universitar la UVT, Facultatea de Drept, ocupa de asemenea funcţia de secretar de stat, in Ministerul Justiţiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.