Promenada civica naste ... megafoane

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.07.2012 21:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La chemarea Asociatiei Timisoara si altor asociatii civice din urbea noastra, astazi , incepand cu ora 18, in Piata Operei, a avut loc un miting de protest, numit Promenada Civică, impotriva incalcarilor flagrante ale normelor democratice de catre noua putere politica.
La manifestatie au participat circa 400 de persoane. Acestia au demonstrat in tacere, afisand pancarde cu slogane prin care cereau demisia premierului Ponta, sustinerea hotararilor luate de Curtea Constitutionala, dar si indemnuri in a respecta democratia in Romania.
”Ponta – copy paste”, “A saptea mineriada”, "Jos mana de pe ICR”, “Doctorate de vanzare” au fost doar cateva din lozincile afisate de manifestanti.
In jurul orei 19.30 si-a facut aparitia un grup de circa 6-7 persoane, doua dintre ele cu megafoane, care au inceput sa strige “Jos Basescu”, dar si lozinci jignitoare la adresa grupului de manifestanti anti guvernamentali.
In ciuda tensiunii create, manifestantii s-au comportat pasnic, ignorand agresiunile verbale exprimate de, se pare, revolutionarii care au organizat manifestatiile din iarna. In jurul orei 21, dupa ce au inconjurat piata de trei ori, protestatarii au inceput sa elibereze piata, indreptandu-se spre case.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.