Prostitutie de Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.03.2012 09:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate au destructurat o grupare infractionala formata din patru persoane care se ocupa cu traficul de persoane si proxenetism.

La inceputul anului 2012, politistii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au demarat activitatile de investigare cu privire la o retea de criminalitate organizata care, se ocupa pe raza municipiului Timisoara, cu exploatarea sexuala si cersetorie a mai multor tinere cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani.
Gruparea, coordonata de 4 persoane, racola, gazduia, transporta si exploata, minore, care proveneau din familii dezorganizate sau din centre de ocrotire sociala.
Tinerele erau exploatate sexual, in cursul noptii, pe principalele cai de acces in municipiul Timisoara, iar peste zi cerseau in zona centrala a orasului.
Cei patru suspecti sunt cercetati sub aspectul constituirii a unui grup infractional organizat in scopul comiterii infractiunilor trafic de minori, trafic de persoane si proxenetism.
In cursul acestei zile vor fi prezentati procurorilor D.I.I.C.O.T. cu propunerea de arestare preventiva riscand pana la 15 ani de inchisoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.