Prostitutie la drumul mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.11.2012 13:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - 11 persoane sunt suspectate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. că au obligat mai multe tinere, unele dintre acestea minore, să se prostitueze, stradal, în municipiul Timişoara.În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Timişoara, cu sprijinul celor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale - I.P.J.Timiş, beneficiind de suportul Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, au efectuat patru descinderi domiciliare, în judeţul Timiş(VIDEO), la locuinţele membrilor unei grupări specializată în trafic de persoane.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat 19 persoane, din care 11 sunt suspectate a fi membri ai acestei reţele, iar celelalte sunt victime ale traficului de persoane.
În fapt, a reieşit că 11 persoane din judeţul Timiş sunt suspectate că au exploatat mai multe tinere (până în prezent fiind identificate 8 victime din care 4 minore) prin obligarea la practicarea prostituţiei, stradal, pe principalele căi de acces din municipiul Timişoara.
Membrii grupării racolau, de regulă, tinerele, în special minore, provenite din medii sărace, familii dezorganizate sau unităţi de asistenţă socială, folosind chiar şi tehnici de inoculare a unor sentimente afective, după care le adăposteau în locuinţe insalubre, situate la periferia municipiului Timişoara.
În timpul zilei, le transportau la ieşirile din oraş, unde, sub o permanentă supraveghere, acestea erau constrânse să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi, în autoturisme sau chiar pe câmp, pentru sume cuprinse între 50-100 de lei, banii fiind imediat luaţi, după consumarea actelor sexuale, de către membrii reţelei.
În scopul asigurării unui control continuu asupra acestor tinere, membrii grupării exercitau permanent acte de violenţă verbală şi fizică, abuzuri sexuale, asigurându-se că acestea nu ies din sfera de influenţă.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.