Prostitutie pe trotuarele timisorene

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.11.2011 09:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - În data de 24.11.2011, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Timişoara - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane şi cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara,sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă Timiş au descins în patru locaţii din Timişoara, la persoane despre care existau suspiciuni că sunt implicate în traficul de minori şi proxenetism.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, s-a stabilit că M. N. Pardalean, de 33 de ani, M. Miklos, de 25 de ani, B. Remus de 26 de ani şi C. I. Florin, de 29 de ani, toţi din Timişoara au recrutat şi exploatat mai multe tinere care au fost determinate, fie prin violenţă, fie prin diferite promisiuni, la practicarea prostituţiei la stradă, pe principalele căi de acces în Timişoara.
Tinerele erau permanent supravegheate de membrii grupării pe toată perioada cât stăteau la stradă, întreţinând relaţii sexuale în folosul celor patru suspecţi, din cercetări rezultând că aceştia câştigau zilnic sume de bani cuprinse între 300 şi 700 lei de la fiecare tânără exploatată sexual.
În urma descinderilor la cele patru locaţii au fost aduse la sediul poliţiei pentru audieri trei dintre persoanele suspectate, C. I. Florin nefiind găsit la domiciliu.
Fiind în continuarea cercetărilor, poliţiştii au reuşit, în cursul aceleaşi zile, depistarea celui de-al patrulea suspect care a fost condus la sediul poliţiei.
Faţă de toţi suspecţii s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.