Protectia marcii comunitare si a designului comunitar

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.10.2012 06:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) organizează în data de 24 octombrie 2012, cu începere de la ora 10, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIATdin B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, seminarul cu tema Protecţia Mărcii Comunitare şi a Designului Comunitar. 
Participanţii la seminar vor afla răspunsuri la întrebări cum ar fi: Ce sunt marca comunitară şi designul comunitar? Cine poate obţine o marcă sau un design comunitar? Cum se obţine o marcă comunitară şi / sau un design comunitar? Care sunt avantajele deţinerii unei Mărci Comunitare şi / sau a unui design comunitar? Cât costă protecţia prin marcă comunitară şi / sau prin design comunitar? Cu ce ajută protecţia prin marcă comunitară şi design comunitar întreprinderile mici şi mijlocii din spaţiul Uniunii Europene?
Seminarul se va încheia cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe marginea temelor prezentate.
Seminarul este de mare actualitate şi poate orienta firmele, atât teoretic, dar mai ales practic, în demersul de a pătrunde cu produse şi servicii în spaţiul Comunitar, recunoscut ca fiind foarte competitiv şi în acelaşi timp bine monitorizat.
Participarea este gratuită.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0256/219172, 0374160914, e–mail: carmen.romac@cciat.ro, Carmen ROMAC – Director Direcţia de Asistenţă Societăţi Comerciale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.