Protest impotriva mafiei imobiliare tiganesti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.10.2013 10:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sâmbătă, 5 octombrie, din Piaţa Traian, de la ora 17, va porni Marşul contra infracţionalităţii şi mafiei imobiliare ţigăneşti.
Noua Dreaptă Timişoara trimite un apel la solidaritate către toţi timişorenii:

”De prea multă vreme am devenit victimele propriei ignoranţe, nepăsări şi lipse de atitudine civică, acest lucru producând adevărate dezastre pe plan social, politic şi economic. Neimplicarea cronică a cetăţenilor responsabili duce la derapaje de o gravitate incalculabilă. Am asistat în ultimii ani la scene de-a dreptul umilitoare şi groteşti în propriul nostru oraş, în care o bandă de nelegiuţi şi-a permis să-şi bată constant joc de o cultură seculată, construită cu multă migală şi multe sacrificii.
Timişoreanul autentic, indiferent de naţionalitate, nu poate fi laş prin definiţie. Acest lucru a fost demonstrat de nenumărate ori în trecut. Solidaritatea de care am dat dovadă, noi, timişorenii, trebuie să ne unească şi de această dată, în faţa unei probleme arzătoare. Oraşul nostru este murdărit şi desfigurat arhitectural, la propriu şi la figurat, iar noi nu facem nimic.
Trebuie să ne unim nu mânaţi de ură, ci de conştiinţă civică; nu de extremism, ci de flacăra Timişoarei autentice; nu de intoleranţă, ci de spiritul justiţiar în faţa nedreptăţii. Nu putem să ne lăsăm călcaţi în picioare, românii fiind în propria ţară, de reprezentanţii unei minorităţi agresive şi de oficialităţile care închid ochii în faţa tuturor fărădelegilor, devenind complici ai infractorilor.
Tineretul Timişoarei îşi ridică vocea împotriva nedreptăţii şi a infracţionalităţii ţigăneşti şi cheamă lumea la unire! Aşa nu se mai poate, am tăcut prea mult, ne vrem oraşul înapoi!”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.