Protocol in mediul business si diplomatic

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.02.2012 11:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Directia de Formare si Perfectionare Profesionala a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, impreuna cu J’Info Training, propune un nou curs: Protocol in Mediul Business si Diplomatic - Învata regulile protocolului în companii sau în mediul diplomatic!
Daca te ocupi de organizare de evenimente sau întâlniri oficiale, abilitatile de comunicare adaptate mediului de lucru sunt esentiale. Afla de la profesionisti în domeniu care sunt principalele reguli ale protocolului, atât în mediul business, cât si diplomatic.
În plus, cunoasterea unor reguli esentiale de interrelationare cu persoane oficiale sunt mai mult decât necesare pentru a organiza întotdeauna evenimente reusite, fie ca este vorba despre o reuniune de lucru, un business lunch sau o conferinta de presa.

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să stăpânească arta protocolului, persoanelor care lucrează în mediul diplomatic sau în mediul business, celor care se ocupă de organizare de evenimente, conferinţe etc.

La finalul formării, cursanţii vor fi capabili să definească şi să aplice regulile protocolului, să redacteze email-uri şi scrisori oficiale, să aplice regulile de organizare a unei ceremonii şi a unui eveniment, să planifice un eveniment în mediul business şi diplomatic, să aplice normele ospitalităţii în diverse contexte culturale.
Tematică: definirea protocolului, a etichetei şi a conduitei, bunele maniere şi comportamentul în societate, comportamentul în funcţie de poziţiile ierarhice , organizarea unei ceremonii şi a unui eveniment, ospitalitate şi multiculturalitate, organizarea de evenimente, performanţă în protocol şi evenimente.

Beneficii: diplomă de participare şi supliment descriptiv al compenţelor dobândite în urma cursului, documente ce pot fi utile la angajare. coordonarea a 2 formatori cu pregătire şi vastă experienţă în organizarea de conferinţe şi evenimente în mediul business internaţional şi diplomatic.

Informatii si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, din bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 108 A, tel: 0374.160850, fax: 0374.160859 e-mail: eugen.marinescu@cciat.ro. Inscrieri on-line se fac la adresa: http://www.cciat.ro/inscrierecurs.php.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.