Provocari si inovare in management si leadership

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.10.2013 16:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara, alaturi de Universitatea Politehnica Timişoara, organizeaza in zilele de 11 şi 12 octombrie SIM 2013, a 12-a ediţie a Simpozionului internaţional de management. Tema simpozionului se axeaza pe provocarile şi inovarea in management şi leadership.
Simpozionul va reuni cercetatori şi studenţi in efortul de a discuta despre cele mai recente provocari şi inovaţii legate de management şi işi propune sa abordeze probleme specifice, cum ar fi rolul organizaţiilor in economie, procesul de inovare ca element cheie, precum şi rolul inovarii in dinamica organizaţiilor.
La simpozion vor participa aproximativ 100 de cercetatori din ţari precum Statele Unite ale Americii, Danemarca, Franţa, Marea Britanie, Polonia, Slovenia, Rusia, Romania, etc.
Anul acesta este pentru prima oara in istoria evenimentului cand in structura simpozionului, pe langa secţiunile tradiţionale dedicate firmelor şi instituţiilor publice, a fost introdusa o secţiune dedicata organizaţiilor economiei sociale.
Lucrarile simpozionului se vor desfaşura la Hotel Timişoara, Str. Maraşeşti nr 1-3.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.