Proxeneti si exploatare sexuala de minore de la Mica Viena la Viena....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.03.2015 12:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au efectuat 5 perchezitii pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in comiterea unor infractiuni de trafic de persoane si trafic de minori.

La data de 5 martie a.c., politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara si procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, au efectuat 5 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, in vederea destructurarii unei grupari infractionale specializate in comiterea mai multor infractiuni de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca, incepand cu luna august 2013 si pana in prezent, 11 membri ai gruparii infractionale, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, ar fi racolat si exploatat sexual mai multe tinere, printre care si minore.
In fapt, victimele ar fi fost plasate in mai multe localuri de noapte, cu profil de striptease, atat din municipiul Timisoara, cat si in cluburi de acelasi profil din Viena - Austria.
In majoritatea cazurilor, membrii gruparii s-ar fi folosit de amenintari si violente pentru a mentine controlul asupra tinerelor, iar sumele de bani susceptibil de a proveni din practicarea prostitutiei le-ar fi revenit in totalitate.

Tot in urma cercetarilor, politistii au mai stabilit ca, la sfarsitul anului 2013, trei dintre membrii gruparii ar fi obtinut credite cu documente false, obtinute in numele unor persoane angajate fictiv, intrand, astfel, in posesia a 3.800 de euro.

Totodata, politistii au pus in aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.