PROXENETISM si SANTAJ in Muntii BANATULUI. MINORA de 16 ani obligata sa intretina RELATII SEXUALE cu mai multe persoane!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.03.2017 17:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din Oraviţa au cercetat doi barbati banuiţi de savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, proxenetism si santaj.

La data de 21 martie a.c., in urma cercetarilor efectuate de catre politistii din Oraviţa, doi barbati in varsta de 24, respectiv 25 de ani, din Oraviţa şi Ciclova Romana, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, santaj si proxenetism.
Pe 23 martie a.c., magistraţii Judecatoriei Oraviţa au dispus fata de cei doi masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

In fapt, in cursul lunii februarie a.c., barbatul de 25 de ani ar fi constrans prin acte de violenţa, o minora de 16 ani, din Ciuchici, sa intreţina relaţii sexuale cu mai multe persoane, in schimbul unor sume de bani.
Ajutat de un alt barbat in varsta de 24 de ani, cei doi au supravegheat-o pe minora pentru ca aceasta sa nu paraseasca locuinţa in care era ţinuta.

Cei doi banuiţi sunt cerectaţi penal, in prezent fiind incarceraţi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva Caraş-Severin.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.