PSD ingroapa iar Timisoara in promisiuni. Ca nu-i doare gura!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.10.2014 07:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Nici n-a ameninţat primarul Nicolae Robu de trei ori, la cantatul cocoşului, ca va face miting de protest cu Timişoara impotriva Guvernului Ponta pentru ca exista o lipsa a centurii ocolitoare a Timişoarei din masterplanul transporturilor  pentru perioada 2014-2030, ca PSD Timiş a şi sarit cu o reacţie feroce şi plina de subtilitaţi civice, exact aşa cum i-a invaţat carmaciul lor iubit, Victor Viorel Ponta.
Şi nu a fost orice reacţie, ci chiar o afirmaţie categorica: Guvernul Ponta a alocat bani pentru lucrarile centurii de sud a Timisoarei...
Aşa, deodata, cum ii sta bine unui social democrat care vrea doar sa mai caştige nişte alegeri prezidenţiale. Ca, dup-aia, Dumnezeu cu mila şi Ilie Sarbu cu primul socru al Romaniei...
PSD Timiş chiar face un... apel la decenta si la o reflectare cat mai corecta a realitatilor cotidiene.
Ale cui realitaţi, coane Titule?
Ca Timişoara are podul plin de promisiuni, ca nici porumbeii din Piaţa Victoriei nu mai cred o iota din ce balmajeşte Guvernul Ponta, mai ales de cand i-ai pus pe revoluţionari sa urle cu megafoanele o iarna intreaga, de s-au starpit saracii porumbei de atata zgomot antibasist...
Dar sa trecem la vorbe.

Nicolae Robu:

”TEMA: LIPSA CENTURII TIMISOAREI din master planul pe transporturi pentru perioada 2014-2030
Da, ati citit bine, stimati timisoreni: Guvernul Ponta considera ca Timisoara, cel mai dinamic oras al tarii in 2013, conform celebrei reviste Forbes, al doilea contributor la bugetul centralizat al tarii, al treilea oras din Romania dupa populatie, nu are nevoie de centura ocolitoare pana in 2030!
Dupa Guvernul Ponta, Timisoara trebuie sa fie inca 15 ani traversata de TIR-uri si de mii si mii de masini aflate zilnic in tranzit, cu poluarea aferenta, cu ambuteiajele inerente, cu distrugerile provocate drumurilor, cu crapaturile cauzate cladirilor etc.!
EU CONSIDER CA ACESTEI NOI BATJOCURI TREBUIE SA-I SPUNEM UN NU HOTARAT! SI SA FACEM ASTA IMPREUNA, INDIFERENT CE ALTCEVA NE DESPARTE!
Din pacate, PSD Timis, in loc sa se solidarizeze cu noi, incearca sa ne intoxice cu povesti ca "desi nu e in master plan, centura Timisoarei se va finanta, am vorbit eu cu x". Oameni buni, oricine stie ca pot fi finantate din bani europeni, in domeniul transporturilor, DOAR OBIECTIVELE PREZENTE IN MASTER PLAN!
Iata de ce, VA CONSULT, intrebandu-va: SUNTETI DE ACORD SA ORGANIZAM UN MITING APOLITIC DE PROTEST FATA DE GUVERNUL PONTA PT. CA IGNORA TIMISOARA SI DE SOLICITARE IMPERATIVA A INCLUDERII CENTURII TIMISOAREI IN MASTER PLANUL PE 2014-2030?”

PSD Timiş:

”Guvernul Ponta a alocat bani pentru lucrarile centurii de sud a Timisoarei. Presedintele Consiliului Judetean Timis si al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, domnul Titu Bojin, a avut in aceasta dimineata, la Bucuresti, o intalnire cu Ministrul Transporturilor, domnul Ioan Rus, in cadrul careia s-a stabilit ca Guvernul Ponta sa asigure partea de cofinantare pentru centura de sud, care leaga Calea Sagului de Calea Lugojului.
„Au fost discutii de mai mult timp pe aceasta tema, insa acum s-au finalizat. Centura de sud este parte a unei investitii din fonduri europene, iar Guvernul va asigura partea de cofinantare. Este un lucru imbucurator pentru timisoreni. Am gasit multa intelegere la Guvern, un alt lucru pentru care ma declar satisfacut. Iar acesta este doar inceputul, pentru ca am avut mai multe negocieri cu domnul ministru Ioan Rus, urmand ca si alte investitii sa fie sprijinite de Guvernul Ponta”, spune presedintele PSD Timis, Titu Bojin.
Se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca declaratiile politicianiste ale Opozitiei fac parte doar din campania electorala, intr-o incercare disperata de a-si asigura cat mai multe voturi, lucru pe care il intelegem. Facem, insa, un apel la decenta si la o reflectare cat mai corecta a realitatilor cotidiene”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.