PSD, pazea! Dan Diaconu, sustinut de ONG-urile de tineret...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.06.2014 19:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Organizaţiile de tineret din Timişoara işi manifesta ingrijorarea cu privire la modificarile ce pot aparea in conducerea Primariei Timişoara.
Dezvoltarea politicilor din domeniul tineretului a prins contur in ultimii doi ani, materializandu-se intr-un dialog direct cu Primaria, prin intermediul viceprimarului de resort - Dan Diaconu, spune Catalin Iapa, preşedinte la Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Timiş (FITT).

Scopul principal al organizaţiilor de tineret din Timişoara este de a contribui activ la dezvoltarea tinerilor din comunitate, din punct de vedere personal, profesional, civic şi de a-i incuraja pe aceştia sa se implice in viaţa comunitaţii.
Din acest punct de vedere, in perioada menţionata organizaţiile de tineret au beneficiat de un suport constant pentru a pune in practica activitaţile de şi pentru tineret.
Dupa o lunga perioada in care implicarea Primariei Municipiului Timişoara in domeniul tineretului a fost una cel puţin deficitara, abordarea din ultimii doi ani a fost una pro activa pentru dezvoltarea sectorului activitaţilor de si pentru tineri.
Experienţa viceprimarului Dan Diaconu in sectorul neguvernamental, subliniaza preşedintele FITT, a fost definitorie in restabilirea dialogului cu acea parte a societaţii civile reprezentate de organizaţiile cu activitaţi in domeniul tineretului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.