PSD raporteaza: La CONSILIUL JUDETEAN TIMIS se munceste CONSTITUTIONAL si PAMBUCCIANIST!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.06.2017 16:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 28 iunie, cu incepere de la ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ.

Ordinea de zi a şedinţei este urmatoarea:

1. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului unui consilier judetean.

2. Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea actualizarii Monografiei economico-militare a judetului Timis.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita Liceului Teoretic „Vlad Tepes” Timisoara, a unor spatii situate in cladirea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” Timisoara.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii si completarii Anexei la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr.113/2015 pentru aprobarea obiectivelor de interes judetean la care se executa paza prin Directia de Prestari Servicii Timis.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare a unor bunuri imobile din proprietatea privata a Judeţului Timiş precum şi a unor bunuri mobile, catre Direcţia Generala Regionala a Finanţelor Publice Timişoara - Direcţia Regionala Vamala Timiş.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinţa gratuita a unor imobile din domeniul public al Judeţului Timiş şi administrarea Direcţiei de Prestari Servicii Timiş, precum şi darea in administrare a unor bunuri mobile, catre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa ”Banat” al Judeţului Timiş.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea revocarii dreptului de administrare al Bibliotecii Judeţene Timiş ”Sorin Titel” asupra imobilului situat in Timişoara, str. Mocioni, nr. 8-10.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii trecerii unor imobile din domeniul public al Statului, aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş ,in domeniul public al Judeţului Timiş şi administrarea Consiliului Judeţean Timiş.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii trecerii unor imobile din domeniul public al Statului, aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, in domeniul public al Judeţului Timiş şi administrarea Consiliului Judeţean Timiş.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis asupra intentiilor de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.

13. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului de Colaborare intre Consiliul Judetean Timis, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Directia de Sanatate Publica Timis si Inspectoratul Scolar Judetean Timis referitor la evaluarea si interventia integrata in vederea incadrarii copiilor cu dizabilitati in grad de handicap, a orientarii scolare si profesionale a copiilor cu cerinte educationale speciale, precum si in vederea abilitarii si reabilitarii copiilor cu dizabilitati si/sau cerinte educationale speciale.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de Acţiune 2017-2020 pentru implementarea Strategiei Naţionale Antidrog 2013-2020

15. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.