PSD Timis, bantuit de Alzheimer?...

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 04.03.2016 08:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Convocarea de urgenţa a consiliului local din 03.03.2016 cu tema “achiziţionarea de servicii juridice” in vederea formularii apararii in contradictoriu cu decizia Curţii de Conturi privind finanţarile cluburilor sportive din bugetul local exprima laşitatea cu care administraţia locala inţelege sa işi trateze propriile hotarari.

Prin externalizarea serviciului juridic strict pe acest subiect administraţia locala sau incearca sa nege capacitaţile profesionale ale direcţiei juridice din instituţie, sau incearca sa işi ascunda ilegalitaţile bugetare facute de autoritaţi in ceea ce priveşte finanţarea clubului de fotbal.

Un alt aspect care releva gradul de laşitate a PSD Timiş este legat de un adevarat Alzheimer selectiv moral care le permite colegiilor lui Iliescu sa uite ca la şedinţa de consiliu local din data de 04.04.2013 au votat in corpore alocarea bugetara pentru ACS Poli Timişoara.

Cand politica se suprapune administraţiei locale se nasc monştri, exact ca şi proiectul fotbalistic eşuat al domnului Robu-USL. Observam ca problemele presante ale urbei (grad de indatorare, pasajul Jiul, proiecte nefinalizate) sunt trecute pe locul secund doar pentru a se gasi o soluţie promisiunilor electorale nerealizate ale administraţiei.

Avand in vedere bugetul saracit al oraşului Timişoara din cauza creditelor deja angajate de Primaria Municipiului, trebuie sa observam ca amanarea licitaţiei de la pasajul Jiu prin contestarea in instanţa prinde bine primarului. Evitarea haosului rutier provocat de lucrarile de la pasaj pana dupa alegerile locale, este varianta convenabila politic in tot acest timp el putandu-şi ascunde incompetenţa manageriala si administrativa in spatele auto-victimizarii.

Departamentul de comunicare
Partidul M10 Filiala Timiş
Purtator de cuvant Av. Marius Maleta

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.