PSD Timis: Da... PNL Timis: Nu. Vezi de ce!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.01.2014 11:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aşa cum era de aşteptat, a aparut şi reacţia primarului Nicolae Robu la lista de proiecte propuse de PSD Timiş. 

”Nu pot decat sa salut propunerile stranse de PSD, pt. ca ele denota preocupare, chiar daca o multime dintre ele sunt proiecte in continuare, aflate, evident, pe agenda noastra, a executivului, unele in faza de licitare a executiei, altele in alte ipostaze -Spitalul de Copii,  Skate Park, etc.-. O alta parte, sunt, asa cum se si afirma, colectate de la cetateni, de la Consiliile Consultative de Cartier, chiar din executivul Primariei si, prin urmare, sunt deja pe lista noastra pe care impreuna urmeaza sa o dezbatem, dar redondanta ne ajuta sa nu le scapam” - spune intr-un comunicat preşedintele PNL Timiş şi primarul municipiului Timişoara.

Daca nu este de acord cu ceva, atunci preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu este de acord cu PSD Timiş in chestiunea acordarii de gratuitaţi pe mijloacele de transport in comun pentru cadrele didactice şi nedidactice din invaţamantul preuniversitar:

”Evident, indiferent de unde provin ele, o parte dintre propuneri se vor regasi in proiectul de buget, altele nu –si asta, de cele mai multe ori, datorita insuficientei fondurilor in raport cu necesitatile- si ii rog pe colegi sa inteleaga ca nu se poate altfel si sa nu se supere. Spre exemplu, din sustinerile PSD, eu, personal si PNL nu putem fi de acord cu acordarea de gratuitati pe mijloacele de transport in comun pt. cadrele didactice si nedidactice din invatamantul preuniversitar (cca 800 persoane), pt. ca ar fi profund discriminatoriu: exista tineri si o multime de cetateni de toate varstele cu salarii la fel de mici sau chiar mai mici, care lucreaza in alte sectoare, inclusiv in cel privat si noi n-avem voie sa avantajam o anumita categorie sociala doar pt. ca ea este mai vocala (liderul de sindicat Virgil Popescu m-a amenintat cu pichetari ale Primariei daca nu accept aceasta revendicare, dar... eu nu sunt sperios din fire). Daca vrem o gratuitate corecta, atunci trebuie sa continuam ce am experimentat: gratuitatea pt. toti timisorenii cu venituri sub 2 000 de lei pe luna”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.