PSD Timis sufera de inversiune cranio-rectala...

Scris de Vasile Timişorescu | Publicat in 15.04.2014 21:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Şedinţa Consiliului Local al municipiului Timişoara din 15 aprilie a avut pe ordinea de zi şi un proiect de hotarare iniţiat de consilierii locali ai PSD-ului, prin care sa se acorde posibilitatea de a circula gratuit pe mijloacele de transport in comun din municipiul Timişoara personalului nedidactic din invaţamantul preuniversitar.

Pesediştii au estimat ca ar fi vorba de vreo 350 de persoane şi de vreo 20.000 lei pe luna.
Numai ca aşa cum a picat şi proiectul de hotarare privind modul de informare publica prin difuzarea in direct pe posturi de televiziune la nivel local a sedintelor de plen ale Consiliului Local Timisoara, tot aceeaşi soarta a avut-o şi iniţiativa PSD Timiş...
Fraţii de ieri, pesedişti şi penelişti, care strigau cat ii ţineau rarunchii prin pieţele timişorene catre electorat ca vor o ţara ca afara, s-au ciondanit nevoie mare şi au votat unul in stanga şi celalalt in dreapta.
Şi uite-aşa au ramas femeile de serviciu şi paznicii din şcolile din Timişoara fara transport public gratuit.

Nici nu s-au racit bine scaunele de la Consiliul Local, ca preşedintele PSD Timişoara, parlamentarul de Timişoara şi fostul viceprimar de Timişoara, Sorin Grindeanu, a şi sarit la beregata primarului Nicolae Robu.
Iata-i declaraţia:

”Sedinta Consiliului Local al Municipiului Timisoara care a avut loc astazi a scos din nou, daca mai era cazul, la iveala duplicitatea domnului primar Nicolae Robu. Dupa ce in urma cu cateva luni sustinea cu toata puterea introducerea transportului public gratuit, astazi Nicolae Robu s-a infratit cu consilierii PDL si a dat o palma catorva sute de timisoreni care activeaza in sistemul de invatamant.
Mai exact, este vorba despre o initiativa a grupului de consilieri PSD care a solicitat Consiliului Local sa ofere un sprijin catorva sute de persoane, personal nedidactic, al caror venit reprezinta salariul minim pe economie. Brusc, de la un transport public gratuit pentru toti cetatenii Timisoarei, atitudinea edilului sef al orasului s-a schimbat radical si a reusit, cu ajutorul consilierilor PDL, sa blocheze un proiect care se delimiteaza de latura politica si care venea strict in ajutorul unor timisoreni.
Nicolae Robu trebuie sa stie, insa, ca demersul grupului de consilieri PSD nu se va opri aici. Vom face toate eforturile necesare pentru ca proiectul nostru sa treaca, indiferent de rautatea cu care este tratat de Nicolae Robu si noii sai prieteni”.

Pesedistul Sorin Grindeanu sufera, precum se vede din declaraţie, nu numai de alzheimer politic, ci şi de inversiune cranio-rectala...

Dincolo de chestia cu duplicitatea, care pe alte coordonate poate fi sustenabila, Sorin Grindeanu, acest Da. Reuşim al politicii de pe malurile Begai, incurca deliberat ideea de introducere a transportului public gratuit, lansata de Nicolae Robu, cu ”a dat o palma catorva sute de timisoreni care activeaza in sistemul de invatamant”...
Una este generalizarea gratuitaţii transportului public şi alta e gratuitate la o anumita categorie de salariaţi, care se dovedesc deosebit de apetisanţi pentru poftele electorale ale pesediştilor.
Care tot semnalizeaza spre stanga şi strang averi spre dreapta...
Nici unul dintre consilierii locali ai PSD-ului nu a reuşit sa explice in susţinerea proiectului de hotarare de ce personalul nedidactic poate beneficia de transport public gratuit, in vreme ce mai sunt şi alte numeroase categorii de salariaţi in Timişoara care sunt platiţi tot undeva la nivelul salariului minim pe economie.
Şi de ce dintre toate categoriile lipsite de privilegii şi de venituri decente din Timişoara, PSD Timiş doreşte cu ardoare gratuitate pe trasportul in comun tocmai pentru personalul nedidactic.
Pentru iubitorii de conspiraţii, nici n-ar fi greu de legat acest subiect de alegerile europarlamentare care vin in curand şi faptul ca majoritatea secţiilor de votare se gasesc in şcoli şi licee...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.