PSD vrea s-aduca REFUGIATI in ROMANIA, in timp ce (si) REFUGIATII vor sa fuga din ROMANIA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.08.2017 14:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In timp ce ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, declara ca a fost facuta o oferta pentru relocarea in Romania a 1.942 de refugiaţi aflaţi in Grecia şi Italia, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, judeţul Arad, au depistat in trei autoturisme taxi, 15 cetateni din Irak si Afganistan, solicitanţi de azil in Romania, care intenţionau sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria.

In urma activitatilor intreprinse pentru combaterea migratiei ilegale si supravegherea frontierei de stat in zona de competenţa a Sectorului P.F Nadlac, in data de 20.08.2017, in jurul orei 05.00, politistii de frontiera aradeni au observat trei autoturisme taxi care se deplasau pe DN7, dinspre localitatea Pecica spre Nadlac, judeţul Arad.

Avand suspiciuni cu privire la persoanele transportate, politistii de frontiera au monitorizat traseul autoturismelor şi le-au oprit la 200 metri dupa linia de cale ferata Arad-Nadlac.

Astfel, in interiorul celor trei mijloace de transport au fost depistati 15 cetaţeni staini, cate cinci in fiecare autoturism.
Cei trei taximetristi, cetaţeni romani, impreuna cu cetaţenii straini, au fost dusi la sediul S.P.F. Nadlac pentru cercetari.

Cu ocazia verificarilor preliminare, poliţiştii de frontiera au stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din Irak si Afganistan, 3 barbaţi, 3 femei şi 9 minori, adulţii avand varste cuprinse intre 22 si 39 de ani, iar minorii intre 2 şi 15 ani, toţi fiind solicitanti de azil in Romania.
Soferii de taxi au declarat ca au fost contactaţi de cetatenii straini in statia taxi din Gara Arad, pentru a-i duce pana in oraşul Nadlac.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.