Pulsul miscarii muzicale din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.08.2014 16:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Made in TM pregateşte cel de al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timişorene, pe 5 şi 6 septembrie 2014, la terasa D’arc de pe malul Begai.

Ediţia Made in TM din 2014 este o vitrina de prezentare a ceea ce ofera scena locala anul acesta şi o ocazie a comunitaţii de a se intalni, de a descoperi trupe noi şi de a lua pulsul mişcarii muzicale din Timişoara.

Timp de doua zile, 5 şi 6 septembrie, pe cele doua scene amenajate cu aceasta ocazie pe barja terasei D’arc de pe malul Begai, vor canta trupe Made in TM care cu siguranţa au ceva de aratat.
 
La prima ediţie, in 2013, timişorenii i-au putut asculta pe Arc Gotic, Brum, Burning Table, The Case, Era Ticaloşilor, Grave For Sale, Implant Pentru Refuz, JazzyBIT, Madalin Luca, Methadone Skies, Mere, Misguided, Nomega, Ora H., Rubik's Cube, Sebastian Spanache Trio, Secret Evil Project şi Sonatic.

Au fost trei zile consecutive de concerte in septembrie anul trecut, cand pe cele doua scene de pe barja de la D’arc pe Mal au cantat nu mai puţin de 18 trupe Made in TM, cu stiluri diferite, de la rock la folk, de la jazz la indie.
Cu o logistica bine pusa la punct, evenimentul a oferit timişorenilor o incursiune in oferta muzicala live a oraşului, care au putut aprecia peisajul muzical real al acestuia, şi au (re)descoperit trupe de mare calitate pe care sa le urmareasca mai apoi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.