Puncte de prim ajutor in Timisoara si Lugoj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.07.2015 14:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Avand in vedere avertizarile Administraţiei Naţionale de Meteorologie de Cod Portocaliu şi Cod Galben, in urmatoarele 3 zile, urmeaza o perioada caniculara, cu temperaturi extreme şi disconfort termic deosebit de accentuat.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa BANAT al judeţului Timiş este mobilizat pentru transportul apei potabile, cu doua autocisterne, acolo unde este nevoie, precum şi pentru prevenirea si interventia operativa in cazul aparitiei incendiilor de vegetatie uscata sau la fondul forestier.

In colaborare cu Direcţia de Sanatate Publica Timiş, au fost amplasate puncte de prim ajutor in urmatoarele locaţii: Oficiul Poştal nr.1 Timişoara – Bd. Revoluţiei din 1989 nr.2; Opera Romana Timişoara – Strada Maraşeşti, nr. 2; Piaţa Timişoara 700; Piaţa Iosefin Timişoara; Lugoj, Casa de Cultura a Sindicatelor – Strada Nicolae Balcescu, Nr.1.

Au fost informate Unitaţile Administrativ Teritoriale ale judeţului Timiş in vederea prevenirii efectelor caniculei, pentru asigurarea protecţiei populaţiei şi desfaşurarea in condiţii de normalitate a activitaţii cultural-economice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.