Pupaturi verbale si non-verbale la Consiliul Judetean

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.06.2012 12:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Lume multă şi pestriţă la învestirea oficială în funcţie a noului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care este şi preşedinte al Partidului Social-Democrat Timiş.Moment culminant pentru social-democraţia de pe malurile Begăi, care-şi consfinţeşte astfel dominaţia politică şi în mediul administrativ timişorean, după peste 22 de ani în care la Timişoara colegii şi urmaşii de partid ai părintelui democraţiei originale, Ion Iliescu, doar au croşetat prin sediile de partid dantele cu trandafiri dadaişti.
După ce şi-a pus cocarda tricoloră şi a dat mâna cu ex-preşedintele Constantin Ostaficiuc, preşedintele tuturor timişenilor a depus jurământul, a ciocnit un pahar de şampanie şi s-a şi dus în noul birou de la etajul 1 al Palatului Administrativ pentru a semna dispoziţia privind convocarea consilierilor judeţeni declaraţi aleşi pentru şedinţa de constituire a Consiliului judeţean Timiş. Sigur, nu înainte de a face faţă valulrilor de pupături verbale şi non-verbale ale majorităţii celor prezenţi.
Astfel, şedinţa de constituire a Consiliului judeţean Timiş se va desfăşura în data de 27 iunie 2012, de la ora 10, în sala consiliului din Palatul Administrativ situat în Timişoara, B-dul Revoluţiei din 1989 nr. 17.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.