Radu Tinu: Cei care au tras pe strazile Timisoarei au ajuns generali

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.02.2015 20:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Radu Tinu considera ca ar trebui ”urgent trimisi in judecata procurorii militauri care au escamotat adevarul in dosarul Timisoara”.
Totodata, Radu Tinu spune ca ”cei care au tras pe strazile Timisoarei au ajuns generali”...

Radu Tinu, fostul adjunct al sefului Securitatii judetului Timis, a reacţionat pe facebook la articolul Si-au trecut 25 de ani. Ce a fost si ce-a ramas?..., publicat de Timişoara Express, odata cu implinirea a 25 de ani de cand, la 10 februarie 1990, Curtea Suprema de Justitie, sesizata de Procuratura Generala, hotara trimiterea in judecata pentru complicitate la genocid, in perioada timisoreana a Revolutiei din decembrie 1989, pe membrii comandamentului instituit la Timisoara pentru inabusirea si reprimarea Revolutiei.

Radu Tinu:

No, ar trebui , urgent trimisi in judecata procurorii militauri care au escamotat adevarul in dosarul Timisoara...
1/ militienii care au incarcat cadavrele fara sa stie destinatia finala, au fost tinuti in arest preventiv timp de doi ani fara 17 zile, desi infractiunea pe care, din culpa, au savardit-0 a fost amnistiata la 03 ianuarie 1990 !!
2/noi , Filip T, Anastasiu G, Sima T, a
Atudoroaie Gh, subsemnatul......fara nici o proba , ne au tinut nenorocitii incaltati in cizme, din injustitia militara,, tot doi ani fara 17 zile....in temnita....si sa-i ierti vreodata?......NU!
3/ cei care au tras pe strazile Timisoarei au ajuns generali: Zeca Constantin, Predonescu si nu mai stiu cum, Paul Vasile, Ionescu de la Mst m, Gigi Diaconescu, fost sef al porcuraturilor militare si porcuror sef adjunct al Romaniei, Romeo Balanus..porcuror de instanta la lotul Timisoara, si dracu mai stie cati.....

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.