RATT cel reorganizat (din nou): alte 29 de posturi desfiintate...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.02.2013 21:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local al municipiului Timişoara va vota un nou program de reorganizare şi restructurare al Regiei Autonome de Transport Timişoara, regulamentul de organizare şi funcţionare al Regiei Autonome de Transport Timişoara, Organigramei şi Statului de funcţii precum şi desfiinţarea efectivă a unui număr de 29 posturi din structura regiei.
Prin Hotărârea nr. 106/27.03.2012, Consiliul Local al Municipiului Timişoara a aprobat programul de reorganizare si restructurare al Regiei Autonome de Transport Timişoara, Regulamentul de organizare si funcţionare al Regiei Autonome de Transport Timişoara, Organigrama si Statul de funcţii, precum si desfiinţarea efectiva a unui număr de 25 posturi din cadrul regiei.
Programul de reorganizare şi restructurare al Regiei Autonome de Transport Timişoara, precum şi desfiinţarea efectivă a unui număr de 29 posturi din cadrul regiei, a fost aprobat de către Consiliul de Administraţie al acesteia, în data de 31.01.2013 prin Hotărârea nr. 26.
Printre obiectivele strategice actuale ale activităţii Regiei Autonome de Transport se numără creşterea eficienţei transportului public de călători, printr-un grad de realizare a graficelor de peste 98%, precum şi creşterea indicatorului de satisfacţie client cu 2% pe an.
Se urmăreşte şi îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor furnizate clienţilor prin reînoirea parcului de troleibuze prin achiziţia de troleibuze noi în continuare şi a parcului de autobuze prin achiziţia de 30 autobuze articulate noi, respectiv achiziţia de tramvaie noi.
La nivelul regiei, cheltuielile cu personalul au ponderea principală în structura cheltuielilor de exploatare şi reprezintă aproximativ 48 % din totalul acestora.
În prezent, reţeaua de transport public din Timişoara cuprinde 9 trasee de tramvai, 7 trasee de troleibuz şi 17 trasee de autobuze, precum şi 4 trasee metropolitane de autobuze, pentru călătorii din localităţile limitrofe.
Structura de personal de la RATT cuprinde 908 posturi, dintre care 3 - consiliul director, 96 - personal TESA, 96 - personal operativ şi 713 - personal muncitor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.