RAZBOI intre ARAD si TIMISOARA pentru un ELICOPTER. BOJIN: N-am de ce sa stau de vorba...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2016 16:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş potrivit carora elicopterul SMURD aflat la Arad ar urma sa fie mutat la Timişoara au provocat atacuri in mass-media din partea omologului sau de la judeţul Arad.
Astfel, Adrian Ţolea, preşedintele interimar al CJ Arad considera ca demersul lui Titu Bojin este iniţiat in scopul campaniei electorale şi pentru a-şi ascunde nerealizarile.

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, raspunde:
„Nu este vorba de nicio campanie. Niciodata elicopterul nu a fost al Aradului. In urma discuţiilor pe care le-am avut la Ministerul de Interne s-a stabilit ca noi sa fim de acord sa vina elicopterul acasa, cu condiţia ca noi sa putem sprijini activitatea ISU cu alte utilaje necesare şi pentru celelalte judeţe, inclusiv Aradul.
Domnul Ţolea ar fi bine sa se gandeasca la el şi la ce val l-a adus in acea funcţie. Nu am de ce sa stau de vorba cu el. Ar trebui sa analizeze ce se intampla la el in judeţ nu sa analizeze ce se intampla in Timiş, in Bihor sau in Caraş, pentru ca şi in Arad s-au pierdut multe proiecte europene.        
Anul trecut au fost aproximativ 60 de zboruri, daca ar fi fost o singura intervenţie pe zi personalul care a deservit elicopterul a avut 60 de zile de lucru in loc de 365. Trebuie sa ne gandim daca susţinem ambiţiile Aradului sau susţinem o eficientizare a folosirii resurselor şi a banilor publici. Se chinuie sa-şi faca campanie Adrian Ţolea. Pe mine ma cunosc cetaţenii judeţului, nu reprezint o soluţie de moment, ca in cazul domniei sale. Mai mult de 70 la suta din intervenţiile cu elicopterul au fost dirijate catre Spitalul Judeţean Timişoara. Ministerul de Interne trebuie sa hotarasca. Sunt convins ca ministerul şi-a facut un calcul din punct de vedere economic şi din punct de vedere al afluirii unor judeţe catre Spitalul Judeţean Timişoara”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.