RAZBUNARE. INCENDIUL dintr-o comuna din Muntii BANATULUI a fost pus cu intentie de un BARBAT din... VASLUI!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2018 11:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Urmare a incendiului sesizat in data de 15.03.2018, ora 02.00, in localitatea Sub Margine, comuna Armeniş, la o anexa gospodareasca, in urma caruia au fost distruse mai multe bunuri inclusiv o mare cantitate de fan, pompierii militari au apreciat cauza acestuia ca fiind focul pus cu intenţie.

Avand in vedere aceasta concluzie, in data de 15.03.2018, lucratorii Secţiei 2 poliţie rurala Caransebeş au efectuat cercetari in urma caruia au identificat persoana care, din razbunare, cu intenţie, a declanşat incendiul.
Este vorba de un barbat de 32 de ani din comuna Ciocani, jud. Vaslui, care a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

In momentul declanşarii incendiului, in imobilul respectiv se aflau doua persoane, iar incendiul a afectat substanţial imobilul.

In continuare se desfaşoara cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de distrugere, fapta prevazuta şi pedepsita de art. 253 din Codul Penal, urmand ca in cursul zilei de 16.03.2018 sa fie prezentat judecatorului de drepturi şi libertaţi din Judecatoria Caransebeş cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.