Razie cu 100 de politisti la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.10.2014 15:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In cursul noptii trecute, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 27.000 de lei.

In noaptea de 10 spre 11 octombrie a.c., intre orele 02.00 - 05.00, aproape 100 de politisti au actionat pe raza municipiului Timisoara, pentru imbunatatirea climatului de siguranta civica, prevenirea activitatilor infractionale, cresterea vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier.

Astfel, a fost organizata o actiune cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, Gruparea Mobila de Jandarmi, I.S.U.-Banat si reprezentanti ai I.T.M., O.P.C. si UCMR-ADA.
Efectivele au actionat pentru verificarea legalitatii functionarii unitatilor comerciale si a personalului angajat, depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, cunoasterea si verificarea in evidentele politiei a persoanelor fara adapost, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu incalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, precum si pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta.
Cu aceasta ocazie, au fost controlate 9 unitati comerciale si verificate in bazele de date ale politiei peste 700 de autovehicule.

In urma controalelor efectuate, politistii au constatat 4 infractiuni si au aplicat 68 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor rutiere si incalcarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica.
Valoarea totala a sanctiunilor aplicate se ridica la 27.440 de lei.
Totodata, politistii rutieri au retinut in vederea suspendarii 10 permise de conducere si au retras 12 certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.