Razie cu cantec la Lugoj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.08.2012 14:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Lugoj - Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj împreună cu inspectori de la Poliţia Locală şi comisari ai Gărzii Financiare au desfăşurat o acţiune între orele 9-13 în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă civică şi asigurarea respectării legii.
Cu ocazia acţiunii au fost întocmite dosare penale pentru punerea în circulaţie de produse contrafăcute şi publicarea operelor muzicale fără a deţine autorizaţie de la UCMR-ADA Timiş.
Au fost aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.300 de lei, dintre care 71 celor care au încălcat normele rutiere şi două la legea privind paza şi protecţia bunurilor.
Poliţiştii au verificat 16 societăţi comerciale ocazie cu care au aplicat 11 sancţiuni în valoare de 24.000 de lei pentru desfăşurarea de activităţi comerciale fără autorizaţie şi expunerea spre vânzare de produse fără documente de provenienţă.
Cu această ocazie au fost ridicate bunuri în valoare de 3965 de lei, respectiv 7,3 mc material lemnos şi articole vestimentare care purtau însemnele unei mărci înregistrate.
De asemenea, în două dintre situaţii inspectorii de la Poliţia Locală au dispus suspendarea activităţii societăţilor comerciale pe o perioadă de 3 luni de zile şi sancţionarea acestora cu amendă de 1000 de lei pentru faptul că nu deţineau autorizaţie de funcţionare eliberată de Primăria Lugoj.
Spre exemplu, a fost depistat T. CRISTIAN, de 32 de ani, din Tecuci, în timp ce oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte (treninguri) ce purtau însemnele unei mărci înregistrate şi care păreau a fi contrafăcute.
Poliţiştii au dispus sancţionarea reprzentantului legal al unei societăţi care oferea spre vânzare 6mc de cherestea pentru care nu existau documente de provenienţă.
O societate de pe stada Tinereţii din Lugoj, difuza muzică ambientală fără a deţine autorizaţie eliberată de UCMR-ADA Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.