Razie de siguranta civica in Complexul Studentesc

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.07.2012 12:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 12.07.2012, între orele 06.00 – 09.00 şi 19.00-22.00, pe raza Secţiei 2, a fost desfăşurată o acţiune cu caracter preventiv-reactiv pentru reducerea faptelor comise cu violenţă pe fondul consumului de alcool şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă civicăşi creării cadrului operaţional necesar diminuării fenomenului infracţional. La acţiune au participat efective de poliţie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, jandarmi şi inspectori din cadrul OCMV-ADA .
În urma acţiunii au fost verificate 12 localuri, ocazie cu care au fost constatate două infracţiuni pentru neasigurarea de către responsabili sau patroni prin personal propriu sau specializat a ordinii publice în localuri.
S-a acţionat împreună cu lucrători de la UCMV ADA pe linia respectării dreptului de autor fiind constatate trei infracţiuni la societăţi de pe Calea Martirilor, strada Daliei şi bulevardul V.Pârvan.
Tot cu această ocazie au fost aplanate trei stări conflictuale şi au fost aplicate 64 de sancţiuni în valoare de 7.490 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.