Razie in cluburile de noapte din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.04.2014 12:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat controale la mai multe cluburi de noapte situate pe raza municipiului Timisoara.

In noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul  I.T.M., I.S.U. BANAT si O.P.C. Timis, au efectuat o actiune pe raza municipiului Timisoara in scopul stabilirii  conditiilor legale de functionare a unor cluburi de noapte, cat si pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta pe fondul consumului de bauturi alcoolice.
Astfel, echipele mixte de  control au aplicat sanctiuni in valoare de 9000 de lei administratorilor a trei dintre cluburile verificate.

Reprezentantii I.S.U Banat au aplicat sase sanctiuni pentru nereguli constatate conform H.G. 537/2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire a incendiilor.
Totodata, politistii au sanctionat unul dintre administratori cu amenda in valoare de 3000 de lei conform Legii 61/91 pentru neasigurarea prin personal propriu sau specializat a ordinii si linistii publice in interiorul localului.
La randul lor, reprezentantii I.T.M. au invitat administratorii unora dintre localuri la sediul institutiei pentru a stabili situatia contractuala a angajatilor, urmand a fi luate masurile legale in cazul constatarii unor nereguli.
Toate persoanele care au fost depistate in cluburi au fost verificate de politisti in bazele de date.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.